Prokkelweek en Prokkelstage in de Roetsj.

A.s. donderdag 9 juni is de jaarlijkse Prokkeldag in de Prokkelweek.
Ook dit jaar doet de Roetsj weer mee en nog uitgebreider dan verleden jaar, n.l. met 3 stagiaires.
Wij starten samen met Kim, Somia, Yamna en enkele vaste vrijwilligers door het hijsen van de Prokkelvlag, het ophangen van de ballonnen en natuurlijk het gezellig maken van de Roetsj.
Om ongeveer 10.00 uur komen de eerste gasten : leerlingen van De Parkschool in Limbricht, samen met enkele groepen van b.s. Loedoes en peuterspeelzaal Het Klömpke. Zij blijven tot aan de lunch want: rond de klok van 12.00 uur komen de cliënten van Pergamijn (Limbrichterveld) lunchen en natuurlijk ook genieten van de prachtige speeltuin.
Daarna gaan wij om 13.30 uur verder met nog meer groepen van de genoemde scholen tot 15.00 uur als de poorten zoals altijd op donderdag opengaan voor alle bezoekers.
Het is de bedoeling dat onze Prokkelaarsters de gasten gaan verwennen met een drankje en een hapje en toezicht houden zodat alles veilig en vooral gezellig verloopt en zij een indruk krijgen van die activiteiten die in een speeltuin aan de orde komen.
Dus ook broodjessmeren voor de lunch en het opruimen na afloop hoort tot hun taak.
Als zij deze dag goed hebben volbracht krijgen ze vast en zeker het certificaat van 2016 uitgereikt.
Alles is goed voorbereid het enigste dat wij niet in handen hebben en voor kunnen zorgen is de zon, maar ook hierover blijven wij positief.
Groetjes en tot donderdag,
Liny
.

copyright de Roetsj