Heel veel Dank

Beste Lezers.

Zoals jullie weten hadden wij een paar vervelende inbraken.

Omdat nog niet alles is opgeknapt worden wij er nog geregeld mee geconfronteerd, jammer.

Maar wij lieten ons niet kisten en zijn gewoon verder gegaan,  de gasten hebben dat gewaardeerd.

Er zijn veel gasten die ons een hart onder de riem hebben gestoken op velerlei manieren.

Heel veel dank daarvoor, dat doet goed.

  • Op dit moment  zijn wij druk bezig om te kijken  hoe wij de Roetsj nog beter  kunnen beveiligen, iets dat best duur is, maar wij vinden het nodig om mensen die het verschil niet weten tussen het mijn en dijn buiten te houden. 
  • Daarnaast is gebleken dat open zijn op zaterdag een goede zet is geweest en kunnen wij zeggen dat de proeftijd voorbij is en wij idd 7 dagen in de week open zullen blijven. Ook hier krijgen wij fantastische reacties over.
  • In de afgelopen periode zijn wij gestart met meer extra activiteiten waar onze jonge gasten tijdens de opening aan kunnen deelnemen. Wij hadden Koningsdag en Piratendag. De eerste is verregend en de tweede is zeer geslaagd te noemen onder leiding van Kelly.

Er volgen er nog zeker 10 en zodra alle datums bekend zijn zullen wij die plaatsen op deze site.

  • Zaterdag 9 juli is er een Zomerfeest en zijn wij alleen open voor genodigden dus plan die dag s.v.p. geen Kinderfeestjes.
  • Tijdens de zomervakantie zullen wij een aantal extra activiteiten organiseren voor kinderen die dan niet op vakantie  zijn.
  • Wij vragen aan onze gasten om afval van meegebrachte spullen mee naar huis te nemen omdat extra ledigen van de container extra geld kost en wij een beetje zuinig moeten zijn. (beveiliging is best duur en de entree prijs laag.)
  • Lees zo nu en dan eens het reglement om te weten wat de regels in de Roetsj zijn. Dat voorkomt misverstanden als wij het hebben over roken in de Roetsj en betalen voor kinderen vanaf 1 jaar.

Overigens zijn wij zeer tevreden over de gang van zaken en de vele gezellige gasten.

De Vrijwilligers wensen allen een mooie zomer toe en tot ziens.

Liny.

 
 
 
 
 
copyright de Roetsj