De Vrijwilligers

Het seizoen 2015 leek moeilijk te worden m.b.t. het aantal vrijwilligers maar gelukkig zijn wij door een aantal fijne, nieuwe, mensen nu op het goede pad.
Vrijwilligers die ervoor zorgen dat de gasten vaak, veilig en gezellig terecht kunnen.
Dat is voor ons als bestuur een heerlijk en rijk gevoel.
Onze vrijwilligers kun je herkennen aan de badge met hun naam erop en zijn te allen tijde gemachtigd om gasten die zich niet aan het reglement houden hierop aan te spreken.
Het liefst zijn zij natuurlijk bezig met een gezellig praatje en verkoop van de vele lekkernijen die wij in het assortiment hebben.
Het zijn Vrijwilligers , doen het voor de Roetsj en de gasten.
Om te zorgen dat wij samen trots kunnen zijn en blijven op onze prachtige Roetsj vinden wij het natuurlijk erg fijn dat jullie als gasten mee zorgdragen voor het opruimen van de spullen die jullie meebrengen en de kinderen hierop aanspreken.(eigenlijk ook een beetje vrijwilliger zijn, jong geleerd…..!)
De Vrijwilligers tijdens de openingstijden, naast de Beheerder zijn: Dave, Ryanne, Marianne, Fatima, Anjella, Wesley en Rahwa.
In de ochtend, werken aan het onderhoud: Alex, Obed en Kidane.
Zoals vele gasten opmerken is het zichtbaar dat er zoveel mensen als vrijwilliger in de Roetsj werken en daar zijn wij erg blij mee.
Namens allen nog een heel mooi seizoen gewenst en tot ziens,
Liny Coenen.

copyright de Roetsj