Een mooi seizoen

De Roetsj is sinds 27 oktober 2014 weer gesloten tot 6 april (2e paasdag) 2015.
Wij hadden een mooi seizoen met veel speciale momenten die Jos op onze site mooi, snel en goed voor ons heeft vastgelegd.
Tijdens de openingsuren was het vaak druk, maar steeds gezellig. Toch wil ik graag een paar evenementen extra benoemen, nl. de Schoolreisjes, Kinderfeestjes, het Zomerfeest, Burendag en de Opening van onze mooie overdekte ruimte. Wij willen eenieder die onze gast wilde zijn bedanken voor zijn/haar bezoek.


Daarnaast wil ik namens het Bestuur alle Vrijwilligers bedanken die naast Carolien gezorgd hebben dat het allemaal weer op rolletjes liep.
Het blijft vaak werken met te weinig vrijwilligers. Daarom ook nu weer een oproep voor nieuwe mensen in het volgend seizoen.
Op zondag 26 oktober hebben wij afscheid genomen van Carolien als Beheerster.
Zij is vele jaren het gezicht geweest van onze Roetsj. Zij heeft ervoor gezorgd, samen met de vrijwilligers, dat de gasten zich ook gast konden voelen. Carolien ook namens de vele gasten bedankt voor je inzet en betrokkenheid.


De winterperiode gaan wij gebruiken om op zoek te gaan naar een nieuwe Beheerder/ster en onze zoektocht naar een aantal nieuwe vrijwilligers wordt voortgezet zodat wij op Paasmaandag weer vol frisse en goede moed kunnen openen.
Wij wensen jullie een fijne winter met veel mooie momenten en zeggen tot volgend jaar 6 april.


Namens bestuur en vrijwilligers,
Liny Coenen,Voorzitter de Roetsj

 

copyright de Roetsj