Aankomende aktiviteiten

kassaBeste site bezoekers,

Hier volgen een paar activiteiten die op het ogenblik en op korte termijn plaatsvinden in onze mooie Roetsj.

  • De firma Stevens is bezig om de “geliefde “ fiets, racebaan van veel kinderen zo te wijzigen dat de vrijwilligers niet steeds moeten waarschuwen “niet zo hard, remmen” anders fietsen ze zo de Beheerdersruimte binnen. De helling was te hoog aan beide kanten van het nieuwe toestel en daarom wordt gezorgd dat het weer veilig is
  • Donderdag 7 juni is de jaarlijkse landelijke Prokkeldag. Op deze dag zullen 2 leerlingen van de hoogste klassen van de Parkschool weer gastvrouwen zijn. Deze dag is om het belang dat kinderen met en zonder beperking samenspelen en verwend worden door kinderen van speciaal onderwijs nog meer onder aandacht te brengen.
    In de ochtend komen leerlingen van b.s. Loedoes, Parkschool en het Steintje samenspelen, zo’n 100 kinderen. Tussen de middag komen cliënten van de dagbesteding Pergamijn, aan de overkant van de straat, lunchen en gaan wij ze verwennen met koffie/ thee/ fris en een ijsje. Daarna komen weer andere groepen van de genoemde scholen en om 15.00 uur gaan wij kijken of de gastvrouwen goed gewerkt hebben en een certificaat verdienen. 
  • Op 20 juni rond 19.00 uur openen wij de poorten voor de avondvierdaagse van zorginstelling Hoogstaete. Dit wordt dit jaar vanwege het lustrum 5 jaar, een echt festijn omdat de kapel Eige Wies uit Papenhoven Grevenbicht het geheel met hun gezellige muziek komen opluisteren. Hier kunnen de beentjes ,van de mensen die dat nog kunnen van de vloer en zeker zal veel “geschoenkeld “en gezongen worden. De wandelaars worden op een ijsje getrakteerd maar ook mensen uit de buurt zijn van harte uitgenodigd.

Voor mensen zonder kinderen : Kom naar de Roetsj, ook gewoon voor een kopje koffie, zie de speeltuin als een ontmoetingsplek van de wijk. Kom genieten van de spelende kinderen als u zich even alleen voelt.

WELKOM EN TOT ZIENS.
Een mooie tijd en goede zomer.
Zonnige groetjes, Liny.

copyright de Roetsj