Zeer geslaagde Prokkel dag

Donderdag 15 juni was een zeer geslaagde Prokkel dag. Kim, Richard en Indy waren er om te versieren en de leerlingen van b.s. Loedoes, Peuterspeelzaal ‘t klumpke en de Parkschool te ontvangen en te verwennen met ranja, snoep, appel en een ijsje.

In de ochtend waren er dat 120 en in de middag 130 . Tussen de middag kwamen de cliënten van Pergamijn, aan de overkant van de straat lunchen in Elines home waar het goed toeven was bij dit warme weer maar die ook de speeltuin prachtig vinden en genieten van de familieschommel, de grote wip en de carrousel.

Het is dan ook te begrijpen dat de nieuwe vrijwilligers, door dit ongewend werk om drie uur best moe waren maar voldaan met hun certificaat weer naar huis gingen.

Het was een prachtige dag, de gasten bedankten deze gastvrouwen en gastheer met een dankjewel en applaus en vroeger of ze weer snel terug konden komen.

Natuurlijk mag dat want de Roetsj is altijd 7 dagen per week open maar eerlijk is eerlijk dan moeten zij wel deze aardige gastheer en vrouwen missen, maar geen nood de vaste vrijwilligers staan ook altijd graag voor iedereen klaar.

Bedankt dat er zovelen meehielpen om deze Prokkel te laten slagen.

Groetjes, Liny

prokkel_1
prokkel_2
prokkel_3
prokkel_4
prokkel_5
prokkel_6
prokkel_7
prokkel_8
1/8 
start stop bwd fwd
copyright de Roetsj